Micro Focus in Software 500-lijst van Software Magazine

21/10
2009
HOOFDDORP (EZPress) - Micro Focus (LSE.MCRO.L), marktleider op het gebied van enterprise-applicatiemanagement, ontwikkeling en moderniseringsoplossingen, is opgenomen in de Software 500 van Software Magazine. Dit is een lijst met de grootste software- en dienstenleveranciers wereldwijd. Software Magazine brengt de lijst voor de 27e keer uit. Micro Focus bezet met een jaaromzet van 228,2 miljoen dollar uit softwareverkoop de 151e plaats in de lijst. De omzet van Micro Focus groeide in het financiële jaar 2008 (tot 30 april 2008) met 33 procent. Voor meer financiële informatie over Micro Focus: investors.microfocus.com/.

'De Software 500 uit 2009 laat zien dat de software- en dienstenmarkt een normale omzetgroei doormaakte. Dat blijkt wel uit de totale jaaromzet van 491,3 miljard dollar van bedrijven in de Software 500 over 2008. Dit komt neer op een omzetgroei van 8,8 procent ten opzichte van een jaar eerder', zegt John P. Desmond, redacteur bij Software Magazine en Softwaremag.com. 'De Software 500 helpt CIO's, senior IT-managers en IT-personeel bij het selecteren van businesspartners. Het is een overzichtelijk naslagwerk voor de zoektocht naar een betrouwbare leverancier. De online versie op www.softwaremag.com is doorzoekbaar per categorie. Daarom noemen we deze versie de online catalogus voor zakelijke software.'

De Software 500 is een ranglijst die is gebaseerd op omzet. Hierin staan de wereldwijd grootste software- en dienstenleveranciers die zich richten op middelgrote en grote organisaties en hun IT-personeel, softwareontwikkelaars en managers die zich bezighouden met de aankoop van software en diensten.

De ranglijst is opgesteld op basis van de totale bedrijfsomzet over 2008 uit software en diensten. Hieronder valt de omzet uit softwarelicenties, onderhoud en ondersteuning, training en softwarematige (advies)diensten. Software Magazine rangschikt de bedrijven niet op totale omzet doordat daar ook andere inkomstenbronnen, zoals hardware, bij kunnen zitten. Software Magazine verzamelde de financiële informatie uit publiekelijk toegankelijke documenten en op basis van onderzoek dat voorbereid is door King Content Co. Dit onderzoek is geplaatst op www.softwaremag.com.

//Einde bericht

Bron: Micro Focus

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 21 oktober 2009, 11:50
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry