Ook zonder glasvezel toch interactieve digitale TV in Apeldoorn

02/09
2014
APELDOORN (EZPress) - Ondanks dat Reggefiber en KPN afzien van de uitrol van glasvezel in de Apeldoornse woonwijken Anklaar, Ossenveld-Oost en Woudhuis, kunnen de bewoners van deze wijken toch interactieve digitale TV krijgen. Internetleverancier Stipte biedt in Apeldoorn het omvangrijke standaard zenderpakket van 122 TV-zenders aan – waarvan velen in hoge kwaliteit HD - ook aan abonnees die op DSL zijn aangesloten. Overal in Apeldoorn, dus ook in de wijken Anklaar, Ossenveld-Oost en Woudhuis, waar Stipte 12 Mb download realiseert, kan de kwaliteitsdienst van Stipte zonder problemen worden geleverd. Met een postcode check op de website van Stipte www.stipte.nl kan iedereen vaststellen of de beschikbare bandbreedte geschikt is.

(b) TV-zenders(/b)

Naast internet, telefonie en gratis mobiele abonnementen biedt Stipte sinds kort in Apeldoorn het populaire Family ITV zenderpakket aan dat standaard niet minder dan 122 TV-zenders bevat – waarvan 28 in hoge kwaliteit HD. Een groot deel van de zenders is bovendien ook op de tablet te ontvangen.

(b)VIP-installatie voorkomt storingen en snelheidsproblemen(/b)

Stipte komt niet alleen met het best gevulde zenderpakket dat standaard beschikbaar is in Apeldoorn, maar verzorgd tevens alle installaties, instellingen en aanlegwerkzaamheden die gratis en professioneel bij abonnees thuis worden uitgevoerd. Gebleken is dat veel van de ontvangst- en snelheidsproblemen van de thuisnetwerken die op glasvezel of DSL zijn aangesloten worden veroorzaakt door ondeugdelijk doe-het-zelf-werk. Met de professionele VIP-installatie van Stipte behoren die problemen definitief en gegarandeerd tot het verleden.

(b)Klantenservice(/b)

Stipte is vooral regionaal sterk vertegenwoordigd. Zij beschikt over een eigen klantenservice, waar sinds kort wordt gewerkt met zogeheten klantenteams. Daarin zijn alle disciplines – administratie, technische ondersteuning, verkoop, etc. – vertegenwoordigd opdat een klant die vragen heeft veel sneller en adequater geholpen kan worden. Ook zijn de openingstijden van de klantenservice verruimd: maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-18.00 uur. Meer info op de volledig vernieuwde website van Stipte: www.stipte.nl

//Einde bericht

Bron: Stipte

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 2 september 2014, 12:26
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Apeldoorn, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry