Derbigum presenteert duurzame oplossingen op Ecobouw 2014

01/09
2014
DELFT (EZPress) - Derbigum investeert al jaren in de ontwikkeling van duurzame, energiebesparende oplossingen voor het dak én in de recyclage van grondstoffen. Een revolutie op het milieufront is het geïntegreerde systeem waarmee het productieafval volledig gerecycleerd wordt, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

“Op Ecobouw presenteren we niet alleen onze duurzame producten en diensten, maar geven we de bezoeker een beeld van onze ecologische participaties. De seminars en conferenties vormen een inspiratiebron zowel voor de bezoekers als voor ons.” Aldus Hans van der Ham van Derbigum.

Derbigum streeft ernaar om de uitgelezen leverancier te zijn van duurzame oplossingen om gebouwen te beschermen tegen de natuurelementen. Hans van der Ham: “De baseline Making Buildings Smart weerspiegelt onze missie en visie: waar mogelijk het gebouw “intelligent” maken zodat er spaarzaam omgesprongen wordt met de beschikbare grondstoffen en het energieverbruik.”

Ecobouw vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 september. U vindt Derbigum in Hal 5 op het Dutch Green Building plein.

// einde bericht

Bron: DERBIGUM Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 1 september 2014, 08:30
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Delft, Utrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry