Duizenden nieuwe studenten maken van Utrecht hun thuis

04/08
2014
De UIT biedt de nieuwe studenten een gevarieerd programma vol cultuur, sport, muziek, gezelligheid en ontspanning. Het hele programma is te bekijken op de UIT-site en in het blokkenschema. Hieronder enkele hoogtepunten:

Maandag:

Opening UIT 2014: in de grote tent op het terrein van het University College Utrecht openen de locoburgemeester van Utrecht en de collegevoorzitters van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht officieel de UIT 2014. Tijdens de grote openingsshow worden alle UIT-deelnemers verwelkomd.

Hop On Hop UIT: een geweldige stadstour met Engelse dubbeldekkerbussen, rondvaartboten en rondleidingen. In de stad zijn vier op- en afstapplekken met elk een eigen thema: cultuur (Domplein), ontspanning (Neude), sportief (Lepelenburg) en culinair (Universiteitsmuseum).

Dinsdag:

Debat op dinsdag: politiek- en verenigingsdebat in de open lucht, onder leiding van Frénk van der Linden.

Utrecht Playground: je nog één keer kind voelen voordat de studententijd écht begint. In het Griftpark staan een stormbaan, schminkstand, springkussen, ballenbad en nog veel meer attracties om je uit te leven.

Woensdag:

Duurzame lunch en het Student Event: in de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht krijgen de UIT-deelnemers een duurzame lunch met streekproducten. Daarna is het Student Event waar de nieuwe studenten informatie kunnen krijgen over o.a. bijbanen, vrijwilligerswerk, huisartsen, studieverenigingen en sportverenigingen.

Après-ski party: 's avonds is er een feest in de grote tent op het University College Utrecht-terrein.

Donderdag:

Chill UIT Festival: een hele dag (na)genieten met verschillende optredens op het Chill-UITpodium. Daarnaast zijn er ook veel dingen te doen, zoals: Silent Disco, waterballen op de vijver en beachvolleyballen.

Full Moon Party op de campus van het University College Utrecht om de UIT in stijl af te sluiten.

Datum: maandag 4 augustus 2014, 09:37
Bron: Universiteit Utrecht
Categorie: Wetenschap
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry