Incentro en Intershop sluiten partnership voor optimaliseren e-commerce

25/07
2014
Incentro Digital is een samenwerking aangegaan met omni-channel softwareleverancier Intershop. Met deze samenwerking kan Incentro haar klanten een compleet pakket aan online oplossingen bieden, waaronder front-end, CMS en e-commerce.

Bij de vele projecten die Incentro bij klanten uitvoert, maakt het bedrijf al regelmatig koppelingen tussen de e-commerce oplossing Intershop en de content management systemen van Tridion, GX of Hippo. Een formele samenwerking lag dus voor de hand en is met het certificeren van een aantal medewerkers een feit. De partijen gaan samenwerken op het gebied van business development en de uitvoer van projecten.

IJzersterke combinatie

Intershop is een toonaangevende leverancier van innovatieve omni-channel oplossingen voor grote en middelgrote webshops. Zo gebruikt KPN de software van Intershop bijvoorbeeld in 72 talen en zet ook De Bijenkorf Intershop in. “Intershop is met name sterk in het creëren van omni-channel oplossingen en is praktisch in gebruik omdat het modulair opgebouwd kan worden”, vertelt Ron Dukker, Manager Incentro Digital en levensgenieter. “Samen met de front-end expertise én de ervaring van Incentro op het gebied van CMS binnen de website, kunnen wij een ijzersterke combinatie aanbieden.”

Customer experience

Door de kwaliteiten van beide partijen samen te voegen, weten Intershop en Incentro de customer experience van de websitebezoeker sterk te verbeteren. “Door de brede kennis van Incentro, kunnen zij de verschillende disciplines perfect integreren. Dit zorgt ervoor dat de omgeving voor de gebruiker wordt beleefd als één site, of er nu wordt gezocht naar informatie of aankopen worden gedaan. Incentro heeft een goede naam in de markt en snapt de wensen van de websitebezoeker. Hun specialisme sluit perfect aan bij ons e-commerce aanbod”, aldus Udo Rauch, VP Channel bij Intershop.

Datum: vrijdag 25 juli 2014, 12:03
Bron: Incentro
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry