Zetacom neemt Mitel-klanten over van KPN

21/07
2014
ZOETERMEER (EZPress) - Zetacom neemt per 17 juli 2014 het– niet zorg gerelateerde –klantenbestand met betrekking tot het Mitel portfolio, over van KPN. De desbetreffende klanten zijn inmiddels persoonlijk door KPN over de overgang naar Zetacom geïnformeerd. Zetacom zet hiermee een nieuwe stap in zijn groeiambitie en wordt hiermee één van de grootste Nederlandse Mitel leveranciers.

Zetacom is System Integrator op het gebied van telefonie, netwerken en zorgsystemen en heeft zich de afgelopen tien jaar onder andere gespecialiseerd in de levering en implementatie van Mitel-systemen in zowel het MKB als de GrootZakelijke markt. Zetacom heeft in Nederland de hoogste Mitel-partnerstatus en is business partner van KPN.

Dick Dompeling, directeur Zetacom: ‘Wij zijn erg blij met deze deal. We kunnen de betreffende klanten goed van dienst zijn door onze nauwe samenwerking met Mitel en onze expertise op het gebied van Mitel-oplossingen. Klanten kunnen bij Zetacom rekenen op korte lijnen, snelle service en gecertificeerde engineers.’

Gijs Borsboom, VP Sales bij Mitel: ‘Continuïteit, optimale dienstverlening en gedegen kennis zijn mede bepalend geweest bij de keuze voor Zetacom. Het bedrijf heeft de hoogst haalbare Mitel-certficering en jarenlange ervaring met onze oplossingen in diverse segmenten. Mitel-klanten die overstappen mogen dan ook rekenen op een solide dienstverlening van Zetacom. Uiteraard ondersteunen wij hen waar nodig vanuit Mitel.’

Naast de overname van de Mitel klanten neemt Zetacom ook het expertisecentrum van KPN over waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en –beveiliging, en hosted en cloud diensten. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

//einde bericht

Bron: Zetacom

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 21 juli 2014, 10:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry