UNIT4 sluit overeenkomst met twee financiële dienstverleners

09/07
2014
SLIEDRECHT (EZPress) -

Driekleur Verzekeringen en Hypotheek Visie Centrale kiezen voor UNIT4 Scenario

Driekleur Verzekeringen en Hypotheek Visie Centrale hebben gekozen voor de software van UNIT4 ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Beide financiële dienstverleners willen een efficiencyslag realiseren om zo meer tijd vrij te maken voor advies richting de klanten. De nieuwe software UNIT4 Scenario (voorheen bekend als Dias en Efdece) ondersteunt hierin.

Driekleur Verzekeringen is een volmachtkantoor met zes vestingen in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant waar honderd mensen werken. Het adviseert zakelijke en particuliere klanten op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en ziekteverzuim. Vanwege de recente overname van een branchegenoot is besloten om te kiezen voor een geïntegreerde automatiseringsoplossing waar alle kantoren gebruik van gaan maken. Na het selectietraject is gekozen voor UNIT4 Scenario. Doorslaggevende reden voor de keuze is dat deze software een geïntegreerde oplossing biedt van administratie, CRM, hypotheekadvies en ontsluiting via internet. Het volmachtkantoor noemt ook de continuïteit in de doorontwikkeling en ondersteuning van de software die UNIT4 biedt als een reden voor de keuze. Klanten krijgen een online polismap en kunnen ook online verzekeringen afsluiten. Die worden automatisch administratief verwerkt dankzij de straight through processing-functionaliteit in UNIT4 Scenario. Hierdoor bespaart Driekleur Verzekeringen tijd doordat gegevens niet dubbel hoeven worden ingevoerd. Bovendien is zo de foutkans geminimaliseerd.

Hypotheek Visie Centrale telt vijftig franchisewinkels die onder de naam Hypotheek Visie klanten voorzien van breed financieel advies en zorgen voor de bemiddeling van daaraan gerelateerde (complexe) financiële producten. De vijftig medewerkers op het hoofdkantoor in Best bieden diensten uiteenlopend van positionering tot klantbenadering en van ondersteuning bij de bedrijfsvoering tot de inrichting van de automatisering. Om de kwaliteit van de advisering verder te vergroten was Hypotheek Visie Centrale op zoek naar één geïntegreerd totaal adviespakket voor de franchisewinkels. Vijf partijen zijn aangeschreven. Uiteindelijk is gekozen voor UNIT4 Scenario. Als redenen voor de keuze noemt Hypotheek Visie Centrale de uitgebreide mogelijkheden van de financiële adviessoftware, die een geïntegreerde oplossing biedt voor administratie, een integratie met CRM borgt en ontsluiting via internet mogelijk maakt. Dit stelt klanten in staat om zich online te oriënteren voordat ze een afspraak maken. UNIT4 en Hypotheek Visie Centrale werken samen aan uitbreiding van de software met functionaliteit voor advies over oudedagsvoorziening, overlijden, vermogensopbouw en arbeidsongeschiktheid.

Fred Lingg, directeur UNIT4 Financiële Intermediairs: “We zijn blij dat Driekleur Verzekeringen en Hypotheek Visie Centrale hebben gekozen voor onze geïntegreerde oplossing voor financiële dienstverleners. Deze opdrachten onderstrepen onze visie dat intermediairs het administratieve werk zoveel mogelijk automatiseren zodat tijd en aandacht kan worden gestoken in het geven van advies. Door het gebruik van digitale hulpmiddelen besparen Driekleur Verzekeringen en Hypotheek Visie Centrale veel tijd op de administratie en worden fouten voorkomen als gevolg van het overtypen van gegevens. Het voordeel voor de consument is dat hij meer controle heeft over het doorgeven van de financieringsbehoefte en hij kan op zelf gekozen tijdstippen de gegevens invullen.”

//Einde bericht

Bron: UNIT4

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 9 juli 2014, 13:52
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Sliedrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry