KNMI: Website KNMI Jaarverslag 2013 [1 juli 2014]

01/07
2014
Zo zijn er op jaarverslag.knmi.nl negen voorbeelden van KNMI-onderzoek uitgelicht en acht bijzondere weersituaties in Nederland op een rij gezet in het weeroverzicht. Tevens komt het internationale werk van het KNMI aan bod zoals het meten van de Russische meteoriet, de publicatie van het 5e IPCC-rapport en de medewerking aan het Indonesisch Waterbeheerplan.

Daarnaast vertellen vijf KNMI’ers over een gedenkwaardig moment in hun werk in 2013, zoals de meteoroloog die tijdens Kroningsdag werkzaam was als adviseur en over de datalevering aan het VPRO-programma Nederland van Boven.

Hoofddirecteur KNMI Gerard van der Steenhoven typeert in zijn voorwoord 2013 voor het KNMI als het jaar van de ingehouden adem. Een jaar waarin hard is gewerkt aan de voorbereiding van de nieuwe organisatie van het KNMI en gezocht is naar een nieuwe directie. Deze is in februari 2014 aangetreden en heeft de ingezette koers voortgezet.

Het KNMI Jaarverslag 2013 bevat uiteraard ook de gebruikelijke overzichten van het weer in 2013, de financiën en organisatiezaken van het KNMI en het websitebezoek van knmi.nl.

Datum: dinsdag 1 juli 2014, 13:50
Bron: KNMI Persberichten
Categorie: Weer en Verkeer

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry