QBS group bereikt een belangrijke mijlpaal. QBS group heeft nu 100 partners!

25/06
2014
LEUSDEN (EZPress) - Ongeveer 1 jaar geleden is Quattro Business Solutions (QBS group) gestart als Microsoft Dynamics Master VAR voor West Europa. QBS group is nu actief in 8 landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Italië, Nederland, Zweden, Zwitserland en Engeland. Recentelijk bereikte QBS group de belangrijke mijlpaal van 100 partners. De verwachting is dat er eind van het jaar zo’n 200 partners in 10 landen worden ondersteund.

Joop van Voorthuijsen, CEO QBS group: †We zijn trots op ons team en partners dat we deze mijlpaal hebben bereikt in iets meer dan 1 jaar. We ondersteunen 100 partners, die op hun beurt ruim 16.000 klanten en 125.000 eindgebruikers ondersteunen. Onze focus is om waarde toe te voegen aan de business van onze partner. Onze diensten zijn gericht op het genereren van meer omzet voor onze partners en een verlaging van hun kosten. Het is onze missie om het Microsoft partner netwerk te versterken en het is geweldig om de resultaten die we bereiken te zienâ€.

Hieronder een aantal quotes van QBS group partners:

“We schreven onze grootste Microsoft Dynamics CRM order met behulp van QBS group. Het was mogelijk deze deal te sluiten dankzij jullie advies, meedenken en accurate opvolging. Mooi teamwork!†Erwin Casteels, ESC, België.

“Onze Intake met QBS group was een goede ervaring! Dankzij de ervaring van QBS group, zijn we in staat om onze strategie van Dynamics producten te evalueren en onze strategie te verbeteren. De heldere inzichten over marketingstrategieën voor onze belangrijkste klantgroepen stellen ons in staat een effectieve in-house benadering te definiërenâ€. Dr. R. Kragten, Cicero Consulting, Oostenrijk.

“We merken al een toename van leads. De samenwerking met QBS group geeft ons nieuwe en goede ideeën en een hele nieuwe kijk op belangrijke ontwikkelingen in de marktâ€. Ralph Hartendorp, Mercash, Nederland.

//Einde bericht

Bron: QBS

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 25 juni 2014, 13:51
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Denemarken, Leusden, Oostenrijk, Utrecht, Zweden, Zwitserland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry