ICTroom bouwt 6 Megawatt modulair datacenter in Engeland

27/05
2014
LONDEN / AMSTERDAM (EZPress) - ICTroom, met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft na een zeer intensieve aanbesteding procedure, de opdracht verworven om een nieuw modulair datacenter complex te bouwen in Engeland voor een internationaal gerenommeerde IT-service provider.

Op basis van vele jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van high-end datacenter-omgevingen, heeft ICTroom met de IMD (ICTroom Modular Datacenter), een gestandaardiseerde en schaalbare datacenter oplossing ontwikkeld. Technologiepartners Siemens, GEA en Caterpillar maken onderdeel uit van de totaaloplossing. De IMD stelt bedrijven en IT- dienstverleners in staat om snel te consolideren en wereldwijde datacenter –infrastructuur te standaardiseren.

Honoré du Puy, Founding Partner van ICTroom: `We zijn erg blij en trots dat onze datacentermodules een belangrijke rol gaan spelen in de standaardisatie van de datacenterinfrastructuur van deze gerenommeerde IT-dienstverlener. De inzet van onze modules in Engeland, bevestigt onze positie en differentiatie binnen de veeleisende internationale datacenterindustrie. Met onze gestandaardiseerde modulaire oplossing antwoorden wij niet alleen op kritische ecologische en sociale uitdagingen, maar onze modules zijn daarnaast veel economischer dan een traditioneel gebouwd datacenter.`

(b)Over ICTroom Company(/b)

ICTroom ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert uiterst betrouwbare computerruimtes en datacenters. Wij creëren een omgeving en technische infrastructuur waarin IT hardware optimaal presteert.

ICTroom bedient een klantenkring van nationale en internationale ondernemingen, bedrijven en organisaties voor wie wij de IT performance borgen door een datacenter infrastructuur te creëren waarbinnen maximale beschikbaarheid en zekerheid is gegarandeerd. Maatschappelijke thema’s zoals sustainability maar ook business agility zijn daarbij vaste componenten in onze aanpak en ontwerpen.

De basis van ons succes wordt gevormd door het combineren van ons hoogwaardig kennisniveau met de allerbeste techniek. Met onze pragmatische aanpak en ons totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure projecten, bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten en diensten onderscheiden wij ons binnen de kritische datacenter sector.

//Einde bericht

Bron: ICTroom

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 27 mei 2014, 12:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Londen, Noord-Holland, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry