Teleperformance Benelux wint Innovatie Award

29/04
2014
ZOETERMEER (EZPress) - Tijdens het jaarlijkse Telecommerce Gala in het TivoliVredenburg in Utrecht op 24 april 2014 zijn de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Contact Center Awards (NCCA) 2014. Teleperformance is de grote winnaar in de categorie ‘Innovation’.

Teleperformance heeft als onderdeel van haar totale information security programma het initiatief genomen om een dienst te ontwikkelen waarmee de fraudegevoeligheid van een contactcenter organisatie wordt onderzocht. Het ‘Fraud Risk Assessment’ van Teleperformance stelt contactcenters in staat om aan de hand van preventieve acties en controles voortijdig vat te krijgen op frauderisico’s. Het Fraud Risk Assessment wordt uitgevoerd voor bestaande opdrachtgevers maar desgewenst ook voor inhouse contactcenters.

Het fraudepreventiebeleid dat Teleperformance heeft ontwikkeld zorgt voor een veilige werkomgeving, levert besparingen op en vergroot de klanttevredenheid. Een interessante uitkomst voor organisaties in segmenten als E-commerce, Finance en Overheid, waar integriteit van transacties en informatie- en identiteitsbeveiliging cruciaal zijn.

“De Innovation Award is een beloning voor het harde werken dat de operatie met IT en informatiebeveiliging verricht. Fraude voor 100 procent tegengaan is een lastige opgave, maar wat we wel kunnen is de risico’s zoveel mogelijk inperken en samen met onze opdrachtgevers blijven werken aan een betrouwbare en veilige werkomgeving. Dit lukt tot nu toe uitstekend”, aldus Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux.

Meer weten over het fraudepreventiebeleid van Teleperformance? http://www.teleperformancebenelux.nl/about/fra/

//Einde bericht

Bron: Teleperformance

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 29 april 2014, 13:39
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry