Eyefreight één van de snelstgroeiende jonge technologiebedrijven in Europese TNW Tech5

19/04
2014
UTRECHT (EZPress) - Eyefreight, leverancier van een toonaangevend vracht- en transport management systeem (FMS/TMS), is de winnaar van de Dutch Tech5, onderdeel van de Europese Tech5-competitie voor de vijf snelstgroeiende jonge technologiebedrijven in zeven Europese landen.

De Europese Tech5 is een online competitie voor de snelstgroeiende Europese technologiestart-ups. Deze competitie is een initiatief van The Next Web (TNW) en wereldwijd betalingstechnologieleverancier Adyen. Meer dan honderd bedrijven in zeven Europese landen doen mee. De Tech5-rankings omvatten bedrijven die zijn opgericht in 2009 of later. Bedrijven worden gerangschikt op basis van hun huidige winst, traffic en werknemersaantal. Ook zijn de groeiratio’s tussen 2011 en 2013 te zien. De winnaars van elk land in de Tech5 presenteren hun bedrijf tijdens de TNW Conference Europe, die plaatsvindt in Amsterdam op 24 en 25 april 2014.

“Bij Eyefreight zijn we zeer trots op onze visionaire technologie en snelle groei via innovatie”, zegt Ken Fleming, CEO van Eyefreight. “Eyefreight werkt in Nederland nauw samen met de Technische Universiteit Eindhoven. Deze faculteit en zijn studenten hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van onze technologie. Daarnaast hebben we ondersteuning gekregen van het ministerie van Economische Zaken, dat ons heeft geholpen bij het mogelijk maken van ons succes. De Eyefreight-technologie biedt een oplossing voor wereldwijde en lokale transportproblemen en zorgt voor efficiëntieverbeteringen in elk land. We zijn vooral trots dat we Nederland als ons thuisland hebben en we nu in een rij staan van bijzondere Nederlandse bedrijven.”

Eyefreight is verdrievoudigd in grootte sinds zijn oprichting. Dit succes – in combinatie met een recente investeringsronde van 9 miljoen Euro – hebben Eyefreight in staat gesteld de logistieke Cloud-oplossing verder te verbeteren. Dit is een uitgebreid vracht- en transportmanagementsysteem dat voorziet in zichtbaarheid, optimalisatie en samenwerking in zelfs de meest complexe transportmarkten van verladers. Klanten verlagen hun distributiekosten hiermee met tien tot dertig procent. Onder meer verladers als Campari, Heineken, Levi’s, Mango en Tata Steel profiteren al van Eyefreight. Eyefreight is gespecialiseerd in het integreren van de bestaande supply chain om de efficiëntie en daarmee beladings- en bezettingsgraad te maximaliseren en verstoringen in de supply chain tot een minimum te beperken.

//Einde bericht

Bron: Eyefreight

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 19 april 2014, 08:41
Bron: EZPress Transport en Logistiek
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Eindhoven, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry