Universiteit stelt weer plek voor medewerker beschikbaar in Nudge Leadership Challenge

02/04
2014
De Nudge Leadership Challenge is een driedaagse competitie voor ambitieuze jongeren tussen de 20 en 30 jaar. Tijdens de driedaagse challenge gaan de 150 jongeren de competitie met elkaar aan om te laten zien dat ze daadkracht, visie en moed hebben om de juiste beslissingen te nemen, alles binnen het centrale thema duurzaamheid.

De deelnemers worden uitgedaagd om te presteren in workshops, te excelleren in het debat, te inspireren met voordrachten en op te vallen als team. Dit afgewisseld met sprekers van wereldklasse en actieve deelname aan een business case.

Via die weg brengt de Nudge Leadership Challenge leiders van het heden en de toekomst bij elkaar met als doel om in een vroeg stadium waardevolle ervaringen aan elkaar over te dragen.

Aanmelden

Ben je medewerker van de Universiteit Utrecht, tussen de 20 en 30 jaar oud en heb je goede kennis van Engels in woord en geschrift? Volg dan onderstaande stappen om je aan te melden voor de selectie voor de Nudge Leadership Challenge.

Schrijf een korte motivatie (max 500 woorden) met daarin de reden waarom jij dé kandidaat bent voor de Nudge Leadership Challenge, en een korte schriftelijke pitch over welk strategisch vraagstuk van de Universiteit Utrecht op het gebied van duurzaamheid jij ziet en wil aanpakken. Voeg ook je Curriculum Vitae toe (max. 2 pagina’s).

De aanmeldingen worden beoordeeld op de volgende punten:

• Affiniteit met het onderwerp duurzaamheid

• Inzicht in strategische vraagstukken van de Universiteit Utrecht

• Balans tussen idealisme en realisme

• Originaliteit en creativiteit

Wil je je duurzaamheidsidee eerst toetsen voor je het verstuurt? Dan kun je contact opnemen met Fay van Zeijl (f.vanzeijl@uu.nl, tel. 3071), projectmedewerker Duurzaamheid en de Utrechtse deelnemer van vorig jaar.

Procedure en uitslag

Stuur je motivatie en CV vóór 15 mei 2014 naar young@uu.nl onder vermelding van ‘Aanmelding NudgeLC + naam en achternaam’. Een jury van de Universiteit Utrecht besluit wie de winnaar van de beschikbare plaats is. De eerste selectie vindt plaats op basis van de schriftelijke motivatie, waarna maximaal vier kandidaten worden uitgenodigd voor een pitch op donderdagmiddag 22 mei.

Op vrijdag 23 mei 2014 wordt bekendgemaakt wie de Utrechtse kandidaat is.

Reserveer 26, 27 en 28 september 2014 alvast in je agenda, voor als jij deel gaat nemen aan de Nudge Leadership Challenge 2014.

Datum: woensdag 2 april 2014, 11:50
Bron: Universiteit Utrecht
Categorie: Wetenschap
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry