Verdachte schietincident Nijmegen vrij

28/03
2014
Donderdagmiddag is een 42-jarige Nijmeegse verdachte in vrijheid gesteld door de rechtbank. Hij was de laatste van de drie verdachten die door de politie waren aangehouden naar aanleiding van een schietincident in Nijmegen.

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident in Tolhuis in Nijmegen op woensdagmiddag 5 februari j.l. Eerder waren al een destijds 30-jarige Nijmegenaar en een 49-jarige plaatsgenoot vrijgelaten. De drie blijven verdachten in het onderzoek.

Bij de arrestatie van de 30-jarige en 49-jarige Nijmegenaar werden ook wapens en drugs aangetroffen. Bij het schietincident raakte niemand gewond. Die bewuste dag meldde een 38-jarige Nijmegenaar omstreeks 12.25 uur dat er bij een ruzie in zijn huis was geschoten. De daders waren bij de komst van de politie vertrokken.

Flyeractie en buurtonderzoek
Op zaterdag 1 maart j.l.  hield de politie een flyeractie. Dat leverde één getuige en een tip op. De recherche heeft sterke aanwijzingen dat er mogelijk sprake is van een intern conflict binnen een motorclub in Nijmegen. De politie zet het onderzoek voort.

Datum: vrijdag 28 maart 2014, 13:41
Bron: Openbaar Ministerie
Categorie: Algemeen
Tags: Gelderland, Nijmegen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry