Met slimme, flexibele tools wordt PR betaalbaar

25/03
2014
ZEEWOLDE (EZPress) - Nog steeds staan de marketingbudgetten wegens de economische situatie onder druk. Typische PR-taken en -functies worden vaker dan voorheen flexibel ingevuld, enerzijds door ZZP-ers in te zetten en anderzijds door slimme tools te gebruiken. Flexibilisering in de public relations en de marketing loont.

(b)Online PR-afdeling(/b)

Een PR-taak die zich goed leent om flexibel in te vullen is het publicatie- en distributieproces van persberichten.

De EZPress internettool is een professionele distributiemethode waarmee bedrijven en instellingen een `online PR-afdeling` in huis halen waardoor er flinke besparingen gerealiseerd kunnen worden. Het publicatie- en distributieproces van persberichten kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wie onregelmatig nieuws naar buiten brengt, wordt dikwijls geconfronteerd met verouderde mailbestanden. Snelheid speelt ook een belangrijke rol; nieuws moet prompt verzonden kunnen worden. `Niet alle bedrijven hebben daar altijd de specialisten voor in huis`, zegt Kitty Dammers, manager van EZPress. `Wij zijn 24/7 beschikbaar en onze EZPress-distributietool is vanaf iedere device met internet toegang toegankelijk.`

(b)Meer dan duizend bedrijven(/b)

De EZPress tool is sinds 2007 door ruim duizend bedrijven en instellingen gebruikt voor de distributie van meer dan 27000 persberichten. Vooral het MKB maakt gebruik van EZPress voor een betere vindbaarheid op het internet en om gelijktijdig de juiste media met het persbericht te bereiken.

Daarbij loont het direct wanneer persberichten met EZPress worden gepubliceerd en gedistribueerd. Je krijgt meteen een hoge notering in Google News en je bericht wordt met Google News Alerts direct breed verspreid. `Voorts kunnen de persberichten professioneel via de sociale media worden verspreid en als het ergens wordt gepubliceerd, kun je van ons de knipsels gratis aangeleverd krijgen`, zegt Kitty Dammers.

//Einde bericht

Bron: EZPress

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 25 maart 2014, 11:50
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry