Onderzoek overleden echtpaar uit Exloo wederom in Opsporing Verzocht

11/03
2014
Exloo - Politie Noord Nederland besteedt vanavond in het programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan het misdrijf waarbij het echtpaar Veenendaal uit Exloo om het leven is gekomen. De uitzending begint om 21.30 uur op Nederland1 en wordt een dag later herhaald om 11.35 uur op Nederland2.

Misdrijf en aanhoudingen

De levenloze lichamen van de heer en mevrouw Veenendaal werden op zondagavond 28 juli 2013 in hun woning aan de Bosrand in Exloo aangetroffen. Na aanvullende onderzoeken door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kon worden vastgesteld dat het echtpaar slachtoffer is geworden van een misdrijf. De politie hield maandagavond 3 maart twee mannen (28 en 29 jaar), beiden uit Hoogeveen, aan voor betrokkenheid bij de dood van het echtpaar Veenendaal uit Exloo en de in 2012 in het Dwingelderveld om het leven gebrachte Berend Smit uit Dwingeloo.

Nieuwe vragen

De verdachten zijn in bewaring gesteld en het onderzoek is in volle gang. In het programma Opsporing Verzocht van vanavond heeft de politie nieuwe vragen waarbij zij de hulp inroept van het publiek. Op dit moment werken 25 rechercheurs aan beide zaken.

Bron: www.politie.nl

Datum: dinsdag 11 maart 2014, 13:21
Bron: Openbaar Ministerie
Categorie: Algemeen
Tags: Drenthe, Hoogeveen, Utrecht, Veenendaal

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry