Zetacom opnieuw Unify Premier Partner

04/03
2014
ZOETERMEER (EZPress) - Per 1 februari 2014 is Zetacom Premier Partner van Unify (voorheen Siemens Enterprise Communications). Dit betekent dat Zetacom één van de twee telecom system integrators is met de hoogste partnerstatus. Zetacom, al een aantal jaar de grootste Unify leverancier in Nederland, bevestigt hiermee de intensieve samenwerking met Unify.

Dick Dompeling, directeur Zetacom: ‘We zijn blij dat we door Unify wederom met de hoogste partnerstatus worden gewaardeerd. Hiermee laten we zien dat we de beste kwaliteit kunnen bieden en alle benodigde kennis en inzichten in huis hebben met betrekking tot het productportfolio van Unify.’

Zetacom werkt al sinds de oprichting nauw samen met Unify, zowel in het MKB als in de grootzakelijke markt. Deze samenwerking resulteerde onlangs nog in de opdracht voor het verzorgen van de telefonieomgeving in vier Nederlandse ziekenhuizen. ‘Het Premier Partnerschap houdt in dat de accountmanagers en engineers gecertificeerd zijn en dat Zetacom de juiste kennis in huis heeft om klanten zo goed mogelijk te begeleiden’ aldus René Hochstenbach, directeur Unify.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over Unify

Unify, voorheen Siemens Enterprise Communications, is een van ’s werelds marktleiders op het gebied van communicatiesoftware en –diensten. Onze oplossingen verenigen netwerken, apparaten en applicaties tot één, eenvoudig te gebruiken platform dat gebruikers in staat stelt effectief en flexibel te communiceren. Het resultaat is dat de manier van communiceren en samenwerken in een bedrijf ingrijpend wordt verbeterd. Unify is ontstaan uit het DNA van Siemens AG, en de onderneming bouwt continu verder aan deze erfenis van betrouwbare producten, innovatie, open standaarden en beveiliging, voor de ontwikkeling van integrale communicatie-oplossingen voor ongeveer 75 procent van de Global 500. Unify is een joint venture van The Gores Group en Siemens AG.

Datum: dinsdag 4 maart 2014, 10:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry