Equalit kiest weer voor PQR

08/01
2014
DE MEERN (EZPress) - Equalit heeft PQR weer gekozen als één van de drie partijen die de komende vier jaar hardware, software en diensten mag leveren. Equalit doet iedere vier jaar een aanbesteding voor de ICT-infrastructuur van de aangesloten gemeenten. PQR wordt de opdracht nu voor de tweede keer gegund.

Shared Service Center bundelt krachten

Equalit is het Shared Service Center voor de ICT-dienstverlening van de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert, voor de OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go. Doelstelling is de krachten van al deze partijen te bundelen om zo wettelijke verplichtingen en gemeentelijke ambities op ICT-gebied het hoofd te kunnen bieden.

Daarnaast kunnen door schaalvergroting gespecialiseerde diensten worden aangeboden die voor de individuele gemeentes niet zelfstandig uit te voeren zijn. Equalit draagt bij aan de gezamenlijke uitvoering van de publieke taak, waarborgt de continuïteit van de ICT-dienstverlening en beperkt de stijging van de ICT-kosten.

PQR, een betrouwbare partner

PQR heeft vier jaar geleden de aanbesteding voor het leveren van hardware, software en diensten gewonnen. Martijn Langer, Coördinator Operations & Service Desk: “Wij hebben PQR leren kennen als een betrouwbare partner. PQR werkt met de juiste partijen, met A-merken, samen en heeft verstand van zaken. PQR heeft laten zien volledig op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt. Met gespecialiseerd personeel en het PQR Experience Center profileert PQR zich als één van de marktleiders. Wij zijn dan ook blij dat we de komende vier jaar weer van de dienstverlening van PQR gebruik kunnen maken.”

De mantelovereenkomst is verlengd voor de periode 2014 – 2017.

//Einde bericht

Bron: PQR

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 8 januari 2014, 12:25
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Hilvarenbeek, Loon op Zand, Noord-Brabant, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry