Bertens en Krajicek in selectie Fed Cupteam

07/01
2014
AMERSFOORT (ANP) - Captain Paul Haarhuis heeft Kiki Bertens, Arantxa Rus, Richel Hogenkamp en Michaëlla Krajicek opgenomen in de voorlopige selectie voor het duel in de Fed Cup begin februari. De ploeg komt volgende maand in Boedapest in actie in groep I van de Europees/Afrikaanse Zone.

,,Allen hebben eerder deelgenomen aan deze mooie competitie en voor nu zijn dit de speelsters van wie ik denk dat zij het sterkste team vormen. In Australië kijk ik verder hoe iedereen ervoor staat en volg ik de trainingen en wedstrijden. Ik heb er in ieder geval veel zin in'', zei de opvolger van Manon Bollegraf over zijn eerste selectie.

Op 13 januari wordt de loting voor de vier poules verricht. Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bulgarije, Kroatië, Groot-Brittannië, Hongarije, Israël, Letland, Luxemburg, Portugal, Roemenië, Slovenië, Turkije en Oekraïne zijn de andere deelnemende landen.

Datum: dinsdag 7 januari 2014, 10:05
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Amersfoort, Bulgarije, Hongarije, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Turkije, Utrecht, Wit Rusland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry