Matthijs van Nieuwkerk reikt Gouden Televizier-Ring uit

14/10
2009
Matthijs van Nieuwkerk maakt op 23 oktober de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2009 bekend. Dat heeft de AVRO woensdag laten weten. Van Nieuwkerk won de prestigieuze prijs in 2007 met zijn tv-programma De Wereld Draait Door. “We vonden het nogal wat toen we de Gouden Televizier-Ring 2007 wonnen. Ik was erg opgetogen. Het is waardering van de kijker“, vertelt Van Nieuwkerk. Ook meldt de AVRO dat een buitenlandse ster de Zilveren Televizier- Ster Man uit zal reiken.

Voor de uitreiking van de ster aan de populairste mannelijke televisiepersoonlijkheid wordt volgens de AVRO een `VIP’ overgevlogen vanuit het buitenland. “Wie dat gaat worden blijft stil tot aan de liveshow“, aldus een woordvoerster. “Ivo Niehe, die al bijna dertig jaar zijn populaire TV-show presenteert, zal de winnaar bekend maken van de Zilveren Televizier Ster Vrouw.”

De winnaar van de Gouden Stuiver, de prijs voor het populairste jeugdprogramma, wordt uitgereikt door de jubilerende Irene Moors. Exact twintig jaar geleden begon ze haar succesvolle carrière bij RTL-4 met het populaire kinderprogramma Telekids.

In 2008 werd voor het eerst de Televizier Talent Award uitgereikt. De winnares van vorig jaar, Yolanthe Cabau van Kasbergen, zal bekend maken in wie het Nederlandse publiek dit jaar het grootste aanstormende talent ziet.

Chantal Janzen presenteert het Gouden Televizier-Ring Gala 2009 op vrijdag 23 oktober om 20.30 uur op Nederland 1. Ook dit jaar zal Janzen voorafgaand aan de liveshow om 19.55 uur rechtstreeks verslag doen van de rode loper.

Datum: woensdag 14 oktober 2009, 13:15
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry