Benoeming directeur-generaal Curatieve Zorg bij VWS

20/12
2013
De heer drs. B.E. (Bas) van den Dungen wordt directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De ministerraad heeft besloten hem voor te dragen op voorstel van minister Blok voor Wonen en Rijksdienst in overeenstemming met minister Schippers van VWS. De benoeming gaat in op 1 maart 2014.

De heer Van den Dungen (1966) is momenteel bestuurder bij Koninklijke Kentalis, een landelijke organisatie voor zorg en onderwijs aan mensen met een auditieve of communicatieve beperking. Daarvoor werkte hij als directeur bij de Landelijke Vereniging voor Thuiszorg. Hij startte zijn loopbaan op het ministerie van Financiën. Bas van den Dungen studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente, afstudeerrichting Openbare Financiën. Hij volgt Leon van Halder op, die per 1 november jl. is benoemd tot secretaris-generaal bij het ministerie van VWS.

De benoeming van de heer Van den Dungen is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

Datum: vrijdag 20 december 2013, 15:00
Bron: Ministerie van VWS
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry