Drutense amateurvoetballer wordt prof in Indonesië

14/12
2013
Ruben Wuarbanaran komt vanaf januari uit voor de Indonesische Super League-club Barito Putera. De Drutense middenvelder tekende een contract voor  één jaar  bij de club uit Banjarmasin. Ruben Wuarbanaran speelde sinds deze zomer bij de Tielse eersteklasser TEC.

Wuarbanaran vertrok eind november naar Indonesie om daar een contract te tekenen bij de Indonesische topclub Sriwijaya FC. Op het laatste moment zag hij hier echter vanaf. `Bij Sriwijaya kon ik een mooi appartement en een auto krijgen”, licht hij zijn besluit toe. „Maar toen ik met de spelers ging praten, kwam ik erachter dat sommige jongens een paar maanden geen salaris hadden ontvangen. Daar had ik geen zin in, dus ben ik naar Barito gegaan,’ aldus de middenvelder in De Gelderlander.

Wuarbanarans keus voor Indonesie is niet verassend. Hij kwam in 2011 al een keer uit voor Jong Indonesië. In het seizoen 2011-2012 verdedigde hij de kleuren van Pelita Jaya. De geboren Wijhenaar is een product van de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Wuarbaran speelde in 2012 voor de Belgische tweedeklasse SC Visé.

Datum: zaterdag 14 december 2013, 22:36
Bron: Indoweb
Categorie: Algemeen
Tags: Druten, Gelderland, Tiel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry