Taylor Swift grootste kanshebber Music Awards

13/10
2009
LOS ANGELES (ANP - Taylor Swift en wijlen Michael Jackson lijkt de meeste prijzen binnen te slepen op de 37e editie van de American Music Awards. De 19-jarige countryzangeres wedijvert met wijlen Michael Jackson, Lady Gaga, Eminem en Kings of Leon om de prijs artiest van het jaar, maakte de organisatie dinsdag bekend. Swift scoorde zes nominaties, gevolgd door Jackson met vijf en rapper Eminem met vier. Zangeres Beyoncé, de hiphopband Black Eyed Peas, zangeres Lady Gaga, rockband Kings of Leon en de gedetineerde rapper T.I. zijn elk drie keer genomineerd.

De nominaties zijn gebaseerd op de hoeveelheid zendtijd die de artiesten vulden en de verkopen van hun albums. Swifts tweede album Fearless was een van de grootste verkoopsuccessen in 2008 en 2009. Na de dood van Michael Jackson in juni ontstond een run op zijn muziek. Het publiek bepaalt de winnaars door middel van online stemmen.

De American Music Awards worden op 22 november uitgereikt in Los Angeles, tussen optredens door van Alicia Keys, Black Eyed Peas en Jennifer Lopez. Vorig jaar wist de ABC-uitzending 12,2 miljoen kijkers aan zich te binden.

Datum: dinsdag 13 oktober 2009, 20:39
Bron: Metro Entertainment
Categorie: Entertainment
Tags: Los Angeles, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry