De hele dag online met smartphone

02/12
2013
AMSTERDAM (EZPress) - Nederland telt meer mobiele telefoons dan inwoners. Het mobiel internetgebruik van Nederlanders ligt dan ook ruim boven het Europese gemiddelde. E-mailen, informatie opzoeken, social media bijhouden: we doen het graag, altijd en overal. De smartphone fungeert als trouwe bondgenoot. Volgens verse cijfers van het CBS wordt de smartphone nu meer gebruikt voor mobiel internet dan de laptop.

Het belang van een goed functionerende smartphone wordt onderstreept door een onderzoek van iPass. Hieruit blijkt dat mobiele werkers niet zonder hun smartphone kunnen. Liefst 43 procent van de ondervraagden houdt de telefoon binnen handbereik tijdens het slapen. Het eerste wat we doen na het opstaan: e-mail en Facebook checken op de telefoon!

Smartphone kapot? De wereld lijkt stil te staan. Repareren, en wel zo snel mogelijk! Diensten moeten immers altijd en overal beschikbaar zijn. Larsa Telecom speelt adequaat in op de bestaande behoefte. U kunt hier, bij één van de zes vestigingen, terecht om uw telefoon binnen 30 of 60 minuten te laten repareren. Larsa Telecom pakt echt door met een haal- en retourservice. Werkend Amsterdam wordt op de wenken bediend: kapotte smartphones of tablets worden opgehaald, gerepareerd en op dezelfde dag nog geretourneerd.

Goed nieuws dus voor de hardcore smartphonegebruikers, die lijden aan ‘nomophobia’. Oftewel die driekwart van de Nederlanders die zijn telefoon elke 3 tot 6 minuten checkt en zelfs geen toiletbezoek overslaat zonder op zijn smartphone te kijken (Peil.nl). Nog een geluk dat we hiervoor geen laptop meer nodig hebben.

www.larsa-telecom.nl


//einde bericht

Bron: Larsa Telecom

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 2 december 2013, 14:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry