Ali B en Paulien Mol panelleden in tv-show Caroline Tensen

13/10
2009
Rapper Ali B en tv-presentatrice Paulien Mol worden de vaste panelleden van het nieuwe NCRV-programma Zo Vader Zo Puberzoon met Caroline Tensen. Dat heeft de NCRV dinsdag bekendgemaakt. Naast Ali en Paulien schuift elke uitzen- ding een gastpanellid aan, waaronder Wendy van Dijk, Joris Linssen, Leontine Borsato, Ron Brandsteder, Jörgen Raymann, Daphne Deckers en Peter van der Vorst. De eerste uitzending van Zo Vader Zo Puberzoon is op maandag 21 december.

In Zo Vader Zo Puberzoon moet het panel uitzoeken welke van de vier pubers de enige, echte zoon of dochter is van de vader of moeder op de centrale stoel. Caroline Tensen gaat het tv-programma presenteren dat vanaf 21 december om 19.30 uur te zien zal zijn op Nederland 1. “Zo Vader Zo Puberzoon wordt echt een feestje, om te maken en te kijken. Ik vind het enorm leuk om met mensen als Paul de Leeuw en regisseur Guus Verstraete dit te mogen maken. Ik heb er veel zin!“, aldus Tensen.

Zo Vader Zo Puberzoon is een productie van Paul de Leeuws E.V.A. Media. Zij zijn nog op zoek naar publiek. “Wil je een keer Zo vader Zo puberzoon bijwonen? De nieuwe familiequiz met Caroline Tensen. Stuur dan een mailtje naar zovaderzopuberzoon@evamedia.nl. Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je wilt komen, de leeftijden en de 06-nummers. De opnames zijn zondag 8, 15 en 29 november in Studio Cé in Almere.“

Datum: dinsdag 13 oktober 2009, 15:47
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Almere, Flevoland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry