Erotiekgroothandel breidt dienstverlening nog verder uit!

08/11
2013
VEENDAM (EZPress) - Erotiekgroothandel EDC Internet B.V. breidt de dienstverlening nog verder uit!

EDC Internet B.V. heeft de dienstverlening opnieuw uitgebreid! Vanaf nu worden alle producten die voor 20:00 `s avonds besteld zijn de volgende dag al geleverd.

Nog snellere levertijden

EDC Internet B.V. is hiermee de eerste erotiek groothandel van Europa die deze service verleent. Een van de belangrijkste redenen voor deze snelle levertijden is dat het in Veendam gevestigde bedrijf zich uitsluitend richt op het internet als verkoopkanaal. Zo wordt slim ingespeeld op de wensen van afnemers die eveneens meer en meer digitaal opereren en voor wie snelle service van groot belang is. Met meer dan 5.500 artikelen op voorraad, van vibrators tot condooms en van geurtjes tot erotische kostuums, was EDC Internet B.V. al een bekende naam in de erotiek groothandel. Door de levertijden drastisch te verkorten, behoort het nu tevens tot een van de snelste leveranciers in de branche.

Ook goed nieuws op het gebied van dropshipping

Niet alleen voor consumenten, maar ook voor resellers komen deze snellere levertijden als goed nieuws. Bij dropshipping worden de artikelen van EDC Internet B.V. rechtstreeks naar klanten van resellers verstuurd in plaats van eerst naar de resellers zelf. Dit was natuurlijk al een snelle manier van zaken doen en door de [i]voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis[/i]-regel profiteren resellers nu ook mee van deze nieuwe en versnelde dienstverlening. De overige voordelen van dropshipping blijven natuurlijk van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan het niet zelf hoeven bijhouden van een voorraad en het ontbreken van herkenningselementen van EDC Internet B.V. op facturen en verpakkingen.

Kortom, zowel voor zakelijke als particuliere klanten betekenen deze snelle levertijden goed nieuws. Voor `s avonds 20:00 besteld betekent dus gegarandeerd de volgende dag geleverd!

//einde bericht

Bron: EDC-internet B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 8 november 2013, 10:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Groningen, Veendam

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry