De nieuwe Kamer van Koophandel - Minder kantoren, meer digitaal

07/11
2013
donderdag 7 november 2013

KvK-locaties in Delft, Leiden en op de Vaillantlaan in Den Haag sluiten per 2 december a.s. Vanaf maandag 2 december zijn ondernemers welkom op de Koningskade 30 in Den Haag.

Ondernemers willen snel, eenvoudig en op de momenten dat het hen uitkomt zaken regelen. Zij regelen steeds meer digitaal. Daarom biedt de Kamer van Koophandel (KvK) steeds meer producten en diensten aan via www.kvk.nl. De behoefte aan online dienstverlening zal de komende jaren alleen maar toenemen. De KvK past haar organisatie daarop aan en sluit daarom een aantal kantoren.

Door meer producten en diensten digitaal aan te bieden, kan de KvK slagvaardig handelen en ondernemers de kwaliteit en dienstverlening blijven bieden die wordt verwacht. De drie KvK-bezoeklocaties in Delft, Leiden en op de Vaillantlaan in Den Haag verhuizen daarom per 2 december 2013 naar het kantoor aan de Koningskade 30 in Den Haag. Ondernemers uit de regio Den Haag kunnen hier met ondernemersvragen terecht.

Uiteraard zijn ondernemers ook welkom op één van de andere negentien KvK kantoren in Nederland. Naast het KvK-kantoor aan de Koningskade in Den Haag, zijn de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam de dichtstbijzijnde. Een overzicht van alle kantoren staat op www.kvk.nl/kantorennetwerk.

De weg naar het digitaliseren van onze producten en diensten was al in gang gezet, maar is versneld door de fusie van de 12 regionale Kamers van Koophandel, Kamer van Koophandel Nederland en Syntens. De nieuwe Kamer van Koophandel gaat op 1 januari 2014 van start.

Bron: KvK Den Haag

Datum: donderdag 7 november 2013, 12:36
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Amsterdam, Delft, Leiden, Noord-Holland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry