Bijeenkomst 'Zo doet u zaken met de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum'

05/11
2013
dinsdag 5 november 2013

Ontdek hoe u als ondernemer in één van deze gemeenten zaken met de gemeente kunt doen

Als ondernemer wilt u graag nieuwe opdrachten binnenhalen. Opdrachten van publieke partijen horen daar ook bij. Maar hoe komt u met hen in contact? Op dinsdagavond 12 november vindt de bijeenkomst 'Zo doet u zaken met Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL-gemeenten)', plaats in congrescentrum De Molenberg in Delfzijl.

Burgemeester Rita Pot van Appingedam verzorgt het welkomstwoord. De Kamer van Koophandel Noord-Nederland organiseert samen met de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum deze bijeenkomst om u de kansen en mogelijkheden te schetsen.

Doel van de bijeenkomst

Het doel van de bijeenkomst is om u te informeren over hoe u uw concurrentiepositie kunt verbeteren bij opdrachten van de gemeente en andere overheden. Wat zijn de regels voor het zaken doen met de overheid en is dit haalbaar voor u? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u hierover meer duidelijkheid. Ook hoort u hoe u zich kunt positioneren als (potentiële) opdrachtnemer van overheden. Daarnaast wordt in deze bijeenkomst uitgebreid informatie gegeven over het inkoopbeleid van deze gemeenten.

Datum en locatie

DatumDinsdag 12 november 2013TijdAanvang 19.30 uurLocatieTheater & Congrescentrum De Molenberg, Molenberg 11,

9934 CG DelfzijlAanmelden en meer informatie

U bent als ondernemer van harte welkom op deze gratis bijeenkomst. U dient zich wel aan te melden via www.kvk.nl/inkoopdal. Ook vindt u hier meer informatie over het programma van de avond.

Bron: KvK Noord

Datum: dinsdag 5 november 2013, 09:57
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Appingedam, Delfzijl, Groningen, Loppersum

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry