'Marktplaats' van start: kleine ondernemer meer kans op tijdelijke opdracht

04/11
2013
04-11-2013

Kleine ondernemers en zzp'ers kunnen voortaan eenvoudiger meedingen naar tijdelijke opdrachten bij de gemeente Utrecht. Op 1 november startte de gemeente met een digitaal platform waarop de vraag naar tijdelijke opdrachten wordt gepubliceerd. Alle bedrijven, groot of klein, kunnen zich inschrijven op het platform dat ‘Marktplaats Inhuur gemeente Utrecht’ heet. Ze krijgen op die manier direct toegang tot het meest actuele aanbod van tijdelijke werkzaamheden binnen de gemeente.

De behoefte aan tijdelijke mensen wordt vanaf 1 november dit jaar gepubliceerd via het online-platform ‘Marktplaats Inhuur gemeente Utrecht’. De gemeente wil hiermee kleinere bedrijven en zzp'ers eenvoudiger toegang geven om mee te dingen naar tijdelijke opdrachten. Dit najaar nog worden ook leveringen en diensten op de marktplaats aangeboden.

Inhuur zorgvuldig
De vraag naar tijdelijk personeel op het digitale platform fluctueert. Om de kosten van extra mensen te beperken, kijkt de gemeente altijd eerst of de klus niet door bestaand personeel kan gebeuren.
Zodra de gemeente behoefte heeft aan tijdelijke mensen, wordt een offerte-aanvraag via de ‘Marktplaats Inhuur gemeente Utrecht’ uitgezet. De gemeente nodigt geïnteresseerde partijen van harte uit om zich eenmalig te registreren en zich als belangstellende voor één of meerdere vakgebieden aan te melden via www.utrecht.nl/inhuur.

Datum: maandag 4 november 2013, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry