Promoties bij de dressuurkaders

08/10
2013
ERMELO (EZPress) - Het eerste indoorconcours van het seizoen in Geldrop heeft bij de pony’s en de junioren gelijk voor goede dressuurscores gezorgd. Voor Esmee Donkers, Demy Kurstjens en Rosalie Bos betekent dit promotie naar A-kader. Annemarieke Roling presteerde vorige week goed in het Deense Vallensbaek waardoor ze is opgenomen in het Paralympisch kader.

Door hun goede prestaties in Geldrop is Esmee Donkers (Venhorst) met Boticelli (v.Brillant) gepromoveerd naar het A-kader bij de pony’s. Dat geldt ook voor Demy Kurstjens (Helvoirt) met Nina van de Beekerheide (v.Neptune van de Beekerheide).

Rosalie Bos (Weert) en de zevenjarige Bolita (v.Uptown) maakten al deel uit van het B-kader bij de junioren. Na Geldrop mag Rosalie zich A-kaderlid noemen.

Annemarieke Roling-Nobel (Kropswolde) nam met Ricochet (v.Flemmingh) deel aan de wedstrijd in het Deense Vallensbaek. De lange reis is beloond met goede wedstrijdresultaten en een opname in het Paralympisch kader. Annemarieke komt uit in grade III.

//Einde bericht

Bron: KNHS

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 8 oktober 2013, 07:48
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Ermelo, Gelderland, Limburg, Weert

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry